DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La nivelul județului Dolj au fost stabilite, luni, spitalele suport Covid-19, fiind vorba despre 10 unități sanitare din întreg județul. 

Conform listei întocmite de către reprezentanții Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, pacienții infectați cu noul virus se vor trata în următoarele unități medicale:

1. Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș Craiova;

2. Spitalul Municipal Băilești Prof. DR. Irinel Popescu-Compartimentul de boli infecţioase;

3. Spitalul Orășenesc Așezămintele Brâncovenești Dăbuleni-Compartimentul boli infecţioase-Compartimentul de Pneumologie Bechet;

4. Centru pentru Obstretică-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie, Medicină Interă, Cardiologie, Oncologie, Hematologie, CPU: Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova-sediul din Sărari;

5. Centru pentru Urgențe Chirurgicale: Spitalul Clinic CF Craiova;

6. Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova pentru secţii cu profil unic în judeţul Dolj, care nu funcţionează decât în cadrul SCJU Craiova; Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova pentru urgenţele medico-chirurgicale majore, care necesită suport vital, la pacienţii COVID sau suspecţi COVID;

7. Centru pentru Neurologie și Psihiatrie: Spitalul Clinic de Neuro-Psihiatrie Craiova;

8. Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova-Centru desemnat Infarct Miocardic Acut;

9. Centru desemnat pentru insuficiență renală cronică: Centrul de dializă SC DIAVERUM SRL Craiova;

10. Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova în faza 3 când faza 2 de întărire este depăşită.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Dolj, luni, în judeţ, 3.388 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 625 de persoane se află în carantină, 171 persoane au ieșit din carantină, iar alte 1.123 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de noul virus, mai spun autoritățile.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.