DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Filiași, a ajuns la spital, joi, după ce a fost lovit de o mașină, accidentul având loc în localitatea Răcarii de Sus din județul Dolj. 

Potrivit IPJ Dolj, la volanul mașinii se afla o tânără din municipiul Târgu Jiu. Bărbatul traversa strada prin loc nepermis, șoferița nemaiavând cum să îl evite.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism condus de o tânără de 27 de ani, din Târgu Jiu, pe DN 6, pe raza localităţii Răcarii de Sus, din direcţia Craiova către Strehaia, a acroşat un bărbat de 53 de ani, din Fliliasi, care s-ar fi angajat în traversarea drumului public. În urma evenimentului rutier, bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.