DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Băilești, județul Dolj, este cercetat de polițiști pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă.

Polițiștii doljeni efectuau activități specifice în cadrul unui dosar penal, bărbatul fiind depistat, luni, pe raza municipiului Băilești și condus la sediul poliției pentru audieri.

Din cercetări, a reieșit că acesta ar fi cumpărat din Germania o armă, pe care ar fi introdus-o în țară, în luna mai, anul acesta, fără a o declara organelor vamale.

Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză nu este deţinător legal de arme şi muniţii.

„În cursul zilei de ieri, în urma audierilor, bărbatul a predat polițiștilor o armă neletală, tip pistol, supusă autorizării, prevăzută cu încărcător, fără muniție. Cercetările în această cauză sunt continuate de polițiști, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.