DOLJ: Grav accident la Bucovăț. O persoană este resuscitată, alte cinci au...

DOLJ: Grav accident la Bucovăț. O persoană este resuscitată, alte cinci au fost transportate la spital

7.947
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,50)

Cinci persoane au ajuns la spital și o alta este resuscitată la locul producerii unui accident rutier, eveniment care a avut loc, joi, în comuna Bucovăț din județul Dolj.

UPDATE 2/ „În dimineaţa zilei de 28 martie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 552, între localităţile Bucovăţ şi Terpeziţa.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, care au stabilit faptul că un bărbat de 46 de ani, din comuna Verbiţa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 552, din direcţia Terpeziţa către Bucovăţ, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare şi ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr de 26 de ani, din comuna Sălcuţa.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unei femei de 36 de ani, din comuna Sălcuţa, pasageră în cel de-al doilea autoturism, precum şi rănirea conducătorilor auto şi a altor trei pasageri, cu vârste cuprinse între 17 şi 66 de ani, din ambele autoturisme.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, arată IPJ Dolj.

UPDATE 1/ Persoana căreia i s-au făcut manevre de resuscitare, o femeie de 35 de ani, nu am mai putut fi salvată, anunță ISU Dolj.

Două mașini au fost implicate în accident, una dintre acestea luând foc.

„S-a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă si spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ în comuna Bucovăț, la un accident rutier în care sunt implicate două autoturisme, iar unul dintre ele a luat foc. În urma evenimentului o persoană este încarcerată, dar conștientă, și se lucreză pentru extragrere acesteia. Alte trei persoane sunt conștiente și cooperante”, arată ISU Dolj.

Potrivit IPJ Dolj, traficul rutier pe DJ 552, la ieșirea din Bucovăț către Terpezita, este blocat.

Polițiștii se află la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului și fluidizarea traficului.

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […]  » Citește mai mult… […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.