DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un dosar penal a fost întocmit de către polițiștii doljeni după ce, sâmbătă, un minor în vârstă de 16 ani a fost prins conducând mașina prin localitatea Smârdan din județul Dolj. 

Făcând verificări, polițiștii au stabilit că tot ieri, mașina respectivă a mai fost condusă și de către un alt adolescent în vârstă de 17 ani.

„Polițiști din cadrul Postului de Poliție Ciupercenii Noi, în timp ce se aflau în exercitarea atributiunilor de serviciu, au oprit în trafic pe DJ 553A, pe raza satului Smârdan un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 16 ani, localitate. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că autoturismul în cauză ar fi fost condus în cursul aceleiași zile și de un alt tânăr de 17 ani, din aceeași localitate”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Polițiștii au mai stabilit faptul că autoturismul a fost încredințat celor doi tineri de către un bărbat de 41 de ani, din satul Smârdan, deși cel în cauză cunoștea faptul că adolescenții nu au permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care se știe că nu deține permis de conducere.

Cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.