Dolj: Numărul cazurilor de COVID-19 crește de la o zi la alta

Dolj: Numărul cazurilor de COVID-19 crește de la o zi la alta

4.773
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Informarea de astăzi a Prefecturii Dolj indică faptul că alte cinci cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în județ, în ultimele 24 de ore, fiind vorba despre persoane care au intrat în contact direct cu cei deja înregistrați ca fiind infectați cu coronavirus. Bilanțul a ajuns, astăzi, la 183 de îmbolnăviri. 

Autoritățile doljene au prezentat noua situație epidemiologică, valabilă la ora 9.00, respectiv: 1.890 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu; 288 de persoane se află în carantină; 2.604 de persoane au ieșit din carantină; 14.148 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu; 113 de persoane vindecate; 183 persoane confirmate pozitiv și trei decese.

Între cele cinci persoane nou diagnosticate cu COVID-19, trei sunt asimptomatice.

Totodată, spun reprezentanții Prefecturii Dolj, persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării acestui virus.

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9547

  O sa ne omoare cu zile acest guwerner condus in maniera dictatoriala de robotul ruginit .Nu se iau masuri de stopare , nu se iau masuri de testare , nu se face nimic concret pentru cetateni ! Se impun doar reguli sa-si umple nevasta lui tataru buzunarele, sa vanda mastile cu 2,5 lei buc si alte tipuri de furaciuni pe fata , daca DNA -ul lucreaza pentru ei .

  Tel : Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.