DOLJ: Reținut după ce a furat o autoutilitară, a dat o tură...

DOLJ: Reținut după ce a furat o autoutilitară, a dat o tură cu ea prin sat, neavând permis, și ulterior a abandonat-o

2.365
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat, de 34 de ani, din comuna Poiana Mare, a fost reținut, ieri, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În noaptea de 1 spre 2 martie, bărbatul a condus un moped pe raza localităţilor Poiana Mare, Tunarii Noi şi Tunarii Vechi fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, acesta este bănuit că, în aceeaşi noapte, a furat autoutilitara unui bărbat, din comuna Poiana Mare, ce era parcată în apropierea casei acestuia, pe care ar fi condus-o până pe strada Mihai Viteazu, unde ar fi abandonat-o.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat în vederea dispunerii unei măsuri preventive.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […]  » Citește mai mult… […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.