DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi bărbați, de 48 și 55 de ani, ambii din municipiul Calafat, cercetați pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii şi liniştii publice, au fost reținuți de polițiștii doljeni. 

Potrivit IPJ Dolj, duminică seara, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 38 de ani, din Calafat, cu privire la faptul că, două persoane fac scandal în incinta unei societăți comerciale, din localitate.

Polițiștii deplasați la fața locului i-au identificat pe cei doi bărbați și au constatat faptul că, pe fondul unui conflict spontan cu angajații societății comerciale, aceștia ar fi provocat scandal și ar fi spart mai multe sticle cu băuturi, pahare și halbe în incinta societății.

Cei doi au fost imobilizați, încătușați și conduși la sediul poliției.

Bărbatul de 55 de ani este cercetat și pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare, întrucât în dimineața zilei de 11 martie, acesta ar fi amenințat-o pe femeia de 38 de ani, persoana vătămată, pentru a o determina să-și retragă plângerea depusă.

„În urma probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea acestora, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. În cursul acestei zile, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, arată IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.