DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În această dimineață, la ora 05.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 56, în localitatea Maglavit.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani, din comuna Moţăţei, în timp ce conducea un autoturism pe DN 56, în localitatea Maglavit, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare ieşind în afara părţii carosabile.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta nefiind posesor de permis de conducere.

Acesta fost condus la o unitate medicală unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, refuzând prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice”, spun reprezentanții IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.