DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Începând de vineri, pe harta serviciilor publice de evidență a persoanelor ce funcționează în mod autonom în județul Dolj, va fi inclus și Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor(S.P.C.L.E.P.) din localitatea Valea Stanciului.

Cetățenii din această comună vor avea posibilitatea să depună cereri și să obțină acte de identitate, la/de la sediul acestui serviciu  situat în satul Valea Stanciului, str.Arhitect Cezar Lăzărescu nr.42, în vecinătatea  Primăriei Valea Stanciului.

Programul de lucru cu publicul va fi zilnic, între orele 08.00-16.00, excepție făcând ziua de marți când programul de funcţionare este prelungit până la orele 18.30.

„Termenul de eliberare al cărților de identitate este de maxim 7 zile de la data depunerii cererii iar în cazul cererilor de cărți de identitate provizorii și de stabilire a reședinței, acestea se vor soluționa pe loc, dacă nu sunt  necesare verificări pentru confirmarea identității sau pentru certificarea adresei de reședință”, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj.

Informaţii suplimentare  pot fi solicitate la S.P.C.L.E.P. Valea Stanciului – tel/fax:0251319804 sau la Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj – e-mail dpcep_dj@dj.e-adm.ro, tel: 0351437039, fax:0251421624.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.