DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, a fost depistat, miercuri, că se afla la volanul unei mașini deși nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Mai mult, acesta a fost testat at cu aparatul alcotest care a indicat o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De aseamenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabillit faptul că autoturismul nu avea întocmită poliţă RCA, tânărul fiind amendat cu suam de 1.000 de lei.

„Totodată, ca măsură complementară polițiștii au retras certificatul de înmatriculare și plăcuţele cu numărul de înmatriculare ale autovehiculului. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea  conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și fără permis”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.