DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Poiana Mare, județul Dolj, a fost reținut de către polițiști, luni, fiind acuzat că a furat mai multe obiecte dintr-o biserică din licalitatea Piscu Nou. 

Tânărul a fost prins în flagrant, în data de 6 februarie, când polițiștii l-au observat având asupra lui două genți. Verificând conținutul bagajelor, aceștia au găsit mai multe bucăţi provenite de la un candelabru bisericesc și de la o căldare.

„Cel în cauză a fost condus la sediul poliției pentru cercetări, stabilindu-se faptul că în cursul aceleiași zile ar fi pătruns în incinta unei biserici din Piscu Nou de unde ar fi sustras un candelabru din bronz şi o căldare din cupru, cauzând un prejudiciu un prejudiciu de aproximativ 1500 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au mai stabilit că tânărul ar mai fi comis alte trei infracțiuni de furt calificat, în perioada 5-28 ianuarie, anul acesta, făcând pagube de aproximativ 3800 de lei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de polițiști  și restituit persoanelor vătămate.

Tânărul a fost reținut, luni, pentru 24  de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.