DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un polițist din cadrul Poliției Municipiului Băilești, aflându-se în timpul serviciului, a găsit o sumă de bani, într-un autobuz, în localitate, în urma verificărilor fiind găsită și persoana care pierduse banii. 

Polițiștul se afla în timpul serviciului și verifica pasagerii dintr-un autobuz, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și limitarea răspândirii coronavirusului.

La un moment dat, polițistul a observat o sumă de bani, despre care nici șoferul și nici pasagerii nu știau de unde provine.

„Polițiștii au efectuat verificări în vederea identificării persoanei care a pierdut banii, respectiv suma de 1.300 de lire sterline. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în urmă cu puțin timp, la sediul Poliției Orașului Băilești s-a prezentat un bărbat de 42 de ani, din Băilești, care a declarat că a pierdut suma de bani respectivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

La acțiunile de verificare a pasagerilor din autobuz au participat mai mulți polițisti din cadrul Poliției Municipiului Băilești precum și un jandarm din cadrul  IJJ Dolj și un elev al Școlii de Jandarmi din Drăgășani.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.