DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un copil de doi ani a murit după ce, în timp ce se afla la o stână  din Poiana Mare, a băut o substanță toxică ce se afla depozitată într-o anexă gospodărească.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

„În cursul zilei de 25 martie a.c., ora 17.53, polițiștii Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare au fost sesizați de o femeie, din comuna Poiana Mare, cu privire la faptul că un minor ar fi băut o substanță toxică și nu mai respiră. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care au constatat faptul că, minorul în vârstă de 2 ani, în timp ce se afla la o stână de ovine, din extravilanul comunei, ar fi băut o substanță toxică ce se afla depozitată într-o anexă gospodărească, acesta pierzându-și cunoștința”, arată IPJ Doilj.

Medicii sosiți la fața locului i-au acordat primul ajutor, însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.