Ecologizare pe Jiu. Angajații de la ”Ape” au strâns iar gunoiul din...

Ecologizare pe Jiu. Angajații de la ”Ape” au strâns iar gunoiul din zona podului Breasta

1.230
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Angajații Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Dolj au efectuat, luni, o amplă acţiune de igienizare a răului Jiu, în zona podului Breasta, amonte şi aval, anunță reprezentanții Administrației Bazinale de Apă (ABA) ”Jiu”. 

Activitatea s-a desfăşurat de-a lungul cursului de apă şi pe zona de protecţie a digului cu ajutorul a peste 16 angajaţi S.G.A Dolj, a unui buldoexcavator şi unei autobasculante de 24 tone. oamenii au lucrat în grupuri restrânse, de maximum 3 muncitori, păstrănd distanţa de 2 metri, așa cum prevăd ordonanțele militare în vigoare.

Ecologizarea efectuată azi pe răul Jiu s-a întins pe o lungime de cca 2 km. Angajaţii Administraţiei Bazinale de Apă Jiu – Sistemul de Gospodărire a Apelor Dolj au străns de pe malul răului Jiu şi digul din zonă deşeuri menajere, din plastic, deşeuri rezultate din materiale de construcţii şi gunoi de grajd”, a precizat Camelia Bărbuțu, purtător de cuvânt al ABA ”Jiu”.

Potrivit acesteia, în această perioadă se execută și lucrări de intreţinere a digurilor.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    475

    Foarte frumos ce au facut! Insa din pacate o sa apara iar „mizerile” bipede si vor face iar mizerie ca doar atat pot! Politia ar trebui sa monteze in astfel de zone cate o camera si 100% in mai putin de 72 de ore banii ar fi amortizati si poate si „mizerile” un pic mai educate!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.