Familia Luizei Melencu cere autorităților să fie anunțată despre noutățile ce apar...

Familia Luizei Melencu cere autorităților să fie anunțată despre noutățile ce apar în legătura cu tânăra. „Și Luiza avea un rucsac când a plecat de acasă. Nu am fost chemați să îl vedem”

4.474
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mama Luizei Melencu, tânăra din Dolj despre care se presupune că a fost ucisă de Gheorghe Dincă, la casa acestuia din Caracal, cere autorităților să informeze familia despre ceea ce se află, pe parcursul derulării anchetei, despre fiica sa.

Mama tinerei a cerut acest lucru, luni dimineată, cea mai mare supărare a acesteia fiind că nu a fost chemată să recunoască nici măcar bunurile materiale găsite sâmbătă și duminică.

„Fac un anunț public. Suntem disperați. Poate că ar trebui să știm și noi unde s-a ajuns, în această anchetă. Nu știm nimic. Am aflat, din presă, că au descoperit un rucsac. Păi și Luiza avea un rucsac când a plecat de acasă. Nu am fost chemați să îl vedem. Vreau să fiu și eu contactată, să știm și noi ce se întâmplă. Aflăm totul de la televizor”, a spus mama Luizei Melencu.

Luni, cercetările au fost reluate în casa lui Gheorghe Dincă, ancheta având ca obiectiv central situația Luizei Melencu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.