DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mama Luizei Melencu, tânăra din Dolj despre care se presupune că a fost ucisă de Gheorghe Dincă, la casa acestuia din Caracal, cere autorităților să informeze familia despre ceea ce se află, pe parcursul derulării anchetei, despre fiica sa.

Mama tinerei a cerut acest lucru, luni dimineată, cea mai mare supărare a acesteia fiind că nu a fost chemată să recunoască nici măcar bunurile materiale găsite sâmbătă și duminică.

„Fac un anunț public. Suntem disperați. Poate că ar trebui să știm și noi unde s-a ajuns, în această anchetă. Nu știm nimic. Am aflat, din presă, că au descoperit un rucsac. Păi și Luiza avea un rucsac când a plecat de acasă. Nu am fost chemați să îl vedem. Vreau să fiu și eu contactată, să știm și noi ce se întâmplă. Aflăm totul de la televizor”, a spus mama Luizei Melencu.

Luni, cercetările au fost reluate în casa lui Gheorghe Dincă, ancheta având ca obiectiv central situația Luizei Melencu.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.