Femeie de 62 de ani, prinsă de jandarmi cu mii de țigarete...

Femeie de 62 de ani, prinsă de jandarmi cu mii de țigarete de contrabandă

3.040
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O femeie de 62 de ani, din Craiova, a fost găsită cu 3200 de țigarete asupra sa, fără a le putea dovedi proveniența. Aceasta se afla în Piața Centrală, unde incerca să le comercializeze.a

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dolj, aflaţi în timpul executării unei acţiuni pe linia combaterii comercializării fără drept a produselor accizabile, în zona Pieţei Centrale, din Craiova, au depistat o femeie care deţinea, într-un bagaj voluminos, mai multe pachete de ţigări, informează reprezentanții IJJ Dolj.

Fiind întrebată cu privire la pachetele de ţigări deţinute, fără marcaj fiscal legal, numita R. G., în vârstă de 62 ani, din Craiova, nu a putut să justifice provenienţa acestora şi a recunoscut că nu posedă astfel de documente, sens în care i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală conform Legii nr. 86/2006 privind Codul Vamal„, au arătat jandarmii doljeni.

Potrivit IJJ Dolj, intreaga cantitate de 3200 ţigarete a fost confiscată şi va fi predată pe bază de proces-verbal reprezentanţilor Direcţiei Regionale Vamale Craiova, iar dosarul va fi înaintat organelor competente pentru continuarea cercetărilor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.