Femeie din Craiova, reținută după ce a vrut să dea foc locuinței...

Femeie din Craiova, reținută după ce a vrut să dea foc locuinței pe care trebuie să o părăsească din cauza datoriilor

1.754
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O femeie în vârstă de 46 de ani, din Craiova, a fost reținută de către polițiști, miercuri, după ce a încercat să dea foc camerei dintr-un bloc de locuințe sociale, din cauza faptului că autoritățile municipale au executat-o silit și trebuie să elibereze locuința.

Evenimentul a avut loc miercuri, în blocul H9, situat pe strada Tabaci din Craiova. După ce femeii i-a fost pus în vedere faptul că trebuie să elibereze camera respectivă, lucru pe care l-au făcut reprezentanți ai primăriei și un executor judecătoresc, aceasta ar fi revenit la domiciliu cu o butelie și a încercat să dea foc locuinței.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, la fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști, imediat după ce printr-un apel la 112 a fost anunțat gestul femeii, oamenii simțind miros de gaz. Aceasta nu a avut timp să își pună planul în aplicare, fiind oprită de poliție.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a spus că în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tentativă la distrugere prin incendiere, femeia fiind reținută de către oamenii legii. Aceasta nu este cunoscută ca având probleme psihice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.