DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 1.67)

Candidatul PSD la europarlamentare, Claudiu Manda, a declarat, duminică seara, după încheierea procesului de vot, că speră ca în județul Dolj să se obțină un rezultat foarte bun.

Claudiu Manda a mai spus că așteaptă rezultatul final, după ce vor fi numărate și voturile din diaspora.

„Am văzut, împreună cu o parte dintre colegii mei, rezultatul sondajelor la ieșirea de la urne – unul de la o casă de exit-poll acreditată, altul de la una care nu a fost acreditată la Biroul Electoral Central. Cred că este foarte important să numărăm voturile, inclusiv pe cele din diaspora, pentru că am înțeles faptul că exit-pollul este realizat doar pentru România. Noi sperăm, cel puțin în județul Dolj, la un rezultat foarte bun. Doresc să le mulțumesc tuturor colegilor din echipa PSD pentru tot ce au făcut în această campanie electorală, pentru modul în care s-au implicat. În definitiv, le-am prezentat oamenilor ce am reușit să realizăm pentru ei din punct de vedere administrativ și politic, de la nivel guvernamental sau local”, a declarat Manda.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.