Focuri de armă trase pentru imobilizarea unui tânăr din Craiova

Focuri de armă trase pentru imobilizarea unui tânăr din Craiova

5.130
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Craiova, a fost reținut, duminică, după ce a fost prins la volanul unei mașini deși nu avea permis de conducere, polițiștii depistând și că autoturismul respectiv avea montate plăcuţe cu numere de înmatriculare false.

În momentul legitimării, tânărul  a devenit agresiv, fapt pentru care, pentru imobilizarea sa, unul dintre poliţişti a executat două focuri de armă în plan vertical, informează IPJ Dolj.

Cel în cauză a fost condus la sediul Biroului Rutier Craiova, pentru continuarea cercetărilor, poliţiştii stabilind totodată faptul că autoturismul respectiv avea montate plăcuţe cu numere de înmatriculare atribuite unui alt vehicul şi care totodată erau retrase din circulaţie.

„Având în vedere probatoriul administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cel în cauză, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuțe cu numărul de înmatriculare au fost retrase”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.