DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,50)

Președintele Ford, Ian Person, a anunțat, marți, în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o cu autoritățile din județul Dolj, că la Craiova se dorește a se investi 30 milioane de dolari pentru realizarea unei linii de presaj.

Primele demersuri în acest sens au fost deja făcute, respectiv demararea procedurilor de  avizele necesare construirii noului obiectiv.

Prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca, alături de președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, au discutat despre acest obiectiv, marți, cu președintele Ford.

„L-am asigurat pe Ian Person, președintele Ford România, de suportul meu necondiționat, salutând totodată dorința companiei de a investi 30 milioane de dolari în uzina de la Craiova. Ne bucură faptul că, în aceste vremuri în care întreaga economie mondială a fost afectată de pandemia cu noul coronavirus, se realizează astfel de investiții și suntem și mai bucuroși când constatăm că acest lucru se întâmplă în municipiul Craiova”, a precizat Nicușor Roșca, prefectul județului Dolj.

Reprezentanții fabricii de autovehicule din Bănie au mai spus până la sfârșitul lunii iunie va fi reluat lucrul în cele trei ture, însă producția nu va fi concentrată la capacitate maximă având în vedere măsurile de distanțare socială din uzină.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.