FOTO. Accident între un autobuz RAT Craiova și o dubiță. O fetiță...

FOTO. Accident între un autobuz RAT Craiova și o dubiță. O fetiță de 5 ani și un bătrân au ajuns la spital

5.443
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O fetiță în vârstă de 5 ani și un bărbat de 70 de ani au ajuns la spital, joi după-amiază, după ce au fost implicați într-un accident rutier produs între autobuzul în care se aflau și o dubiță.

Evenimentul a avut loc în Craiova, in zona stației Orizont din Craiovița Nouă, șoferul autobuzului aparținând RAT Craiova nepăstrând distanța față de dubița care circula în fața sa.

„Un barbat de 46 de ani, din Craiova, conducea un autobuz pe bulervardul Oltenia, nu a păstrat distanța față de autovehiculul care circula în față, condus de un bărbat de 48 de ani, din Craiova și l-a lovit pe acesta în partea din spate. În urma evenimentului a rezultat rănirea a trei pasageri din autobuz, două femei de 35, respectiv 64 de ani și a unui bărbat de 80 de ani, toți din Craiova, care s-ar fi dezechilibrat în urma impactului. Femeile au refuzat transportul la spital. La spital a mai fost transportat ă și o fetiță de 5 ani, conștientă, dar aceasta ete procedura pentru a nu apărea probleme, cum ar fi un atac de panică”, a declarat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    50

    Eu nu vad nici o urma de accident. Toata povestea se datoreaza franarii bruste a soferului de pe autobuz daca a avut distanta mica fata de dubita. Daca era sa se loveasca de ea, avea tabla indoita si parbriz spart, ori eu nu vad nici o urma in pozele alea.

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7433

    Ce drac de urme sa vezi intr-o poza de 225 pe 300 de pixeli… ???
    Se disting ceva urme de tabla indoita la dubita.. totusi..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.