FOTO/ Dolj: Primărița comunei Malu Mare, fără mască, dar cu eșarfă tricolor...

FOTO/ Dolj: Primărița comunei Malu Mare, fără mască, dar cu eșarfă tricolor la inaugurarea terasei unei piscine din localitate

13.865
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul comunei Malu Mare, Adela Gheorghe, a participat la inaugurarea terasei unei piscine din localitate, în imaginile postate pe Facebook observându-se cum niciunul dintre participanții la eveniment nu purtau mască. Dacă măsura de protecție a fost ignorată, deși este obligatorie, se observă că edilul poartă o eșarfă tricolor la un eveniment privat. 

UPDATE/ Polițiștii din Coșoveni vor face verificări pentru a identifica persoanele care apar în imagini, în vederea dispunerii măsurilor corespunzătoare.

„Având în vedere imaginile apărute pe o rețea de socializare, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni s-au sesizat din oficiu și fac verificări în vederea identificării persoanelor în cauză și a dispunerii măsurilor corespunzătoare”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

La inaugurare au mai participat Ileana Măjină, fost director în cadrul CJ Dolj, și ea fără mască, dar și Eugen Marinescu, jurist în cadrul Prefecturii Dolj.

Postarea a fost făcută, vineri, pe pagina de Facebook a Piscinei Lavidor.

Adela Gheorghe este primar PNL al comunei Malu Mare.

Sursa foto: Facebook L&L Pool Resort – Piscina Lavidor.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     23-05-2008
    Mesaje
    282

    Foarte bine! Un om care gandeste!

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9561

    Rezolvare simpla : amenda pentru zădărnicirea combaterii bolilor , art 352 CP.
    Adica o tara intreaga poarta masca si ea nu ?

    Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.