FOTO. Prins în fapt, în timp ce arunca gunoiul din portbagaj pe...

FOTO. Prins în fapt, în timp ce arunca gunoiul din portbagaj pe marginea străzii. Poliția Locală Craiova l-ar putea „corecta” pe doljean

4.246
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Un doljean a fost surprins, marți, de către un tânăr din Craiova în momentul în care arunca gunoiul, adus în saci, în portbagajul mașinii, pe marginea drumului, la ieșire din Craiova spre Bucovăț.

Omul nu a părut a fi deranjat de faptul că a fost fotografiat, ci dimpotrivă și-a dus planul până la capăt, lăsând deșeurile pe marginea părții carosabile, în apropierea podului de la Bucovăț.

Tânărul care a surprins în imagini întreaga situație a luat legătura cu primarul Craiovei, Mihail Genoiu, care al rândul său a transmis fotografiile Poliției Locale Craiova în vederea luării măsurilor ce se impun. Rămâne de văzut dacă oamenii legii se vor mobiliza și vor găsi persoana în cauză.

Gestul doljeanului a stârnit numeroase reacții din partea celor care au văzut fotografiile, oamenii considerând că aplicarea unei amenzi „poate l-ar învăța minte” pe cel care, arogant, s-a prezentat că este inginer.

În urmă cu două luni, un caz similar a fost făcut public de către un alt craiovean, cei care au scăpat de deșeuri alegând atunci zona fostei unități militare. Fenomenul pare a fi scăpat de sub control, în ciuda faptului că autoritățile dau asigurări că „sunt cu ochii în patru”.



6 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    56

    Daca nu i-a pozat si nr. de la masina degeaba. Asa era mult mai usor de gasit. Problema este una destul de grava la toate strazile marginase. Cuantumul amenzilor este unul destul de consistent, dar ramane sa vedem daca Politia este interesata sa ia masuri cu astfel de scursuri ale societatii.

  2. #2

    Mesaje

    Politia Locală are si foto cu numarul masinii. Stim sigur acest lucru!

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    56

    Foarte bine.. dar sa nu ramana doar cu poza. Daca nu aplica amenda care este una destul de generoasa n-am facut nimic.. Atunci ne luptam aiurea cu morile de vant.

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7439

    Daca era afara din localitatea Craiova nu are treaba politia Locala din Craiova..
    Asta care a filmat si a pozat e un PROST

    In plus pe langa faptul ca e un PROST e si un SIFONAR la garda .. sifon ordinar..

    E plina lumea de sifoane pe pamantul asta..

    Sfatul meu pentru tataie.. Sa-l dea in judecata pe tanarul justitiar.. si sa ii ceara daune morale de 200.000 de lei ca a pus poza cu el pe toate siturile din Craiova.. fara acordul lui. ca doar nu era un criminal, nu era infractor, pana si aia au dreptul la demnitate si la propria imagine.. si pana la o hotarare definitiva si irevocabila a unei instante oricine are prezumtia de nevinovatie !!

    Daca e sa fim bagabonti..sa fim bagabonti pana la capat..

  5. #5
    Junior
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    59
    Citat Mesaj initiat de koss®
    Sfatul meu pentru tataie.. Sa-l dea in judecata pe tanarul justitiar.. si sa ii ceara daune morale de 200.000 de lei ca a pus poza cu el pe toate siturile din Craiova.. fara acordul lui.

    Sfatul meu pentru tine este, sa vezi ce spune legea, si anume ca pe domeniul public nu trebuie sa iti cer acordul sa filmez, fac ce vreau. Nu a venit nimeni sa-i ia interviu contra cost si a cerut sa fie discret si cu fata acoperita. Sa vi sa ma dai tu in judecata pe mine ca te filmez pe domeniul public sa vedem ce faci. Iti spun eu, o sugi original… In cel mai bun caz daca vrei sa nu apari pe filmare pe domeniul public, n-ai decat varianta sa iti acoperi singur mutra cand vezi ca esti filmat, in rest este can-can. Asa le trebuie la scursuri, sa le vada lumea c ele poate pielea anumitor pleve ale societatii. Taranoiul ala la tara nu vrea sa plateasca gunoi, ca el vrea sa il arunce in sant, pe malul apei, pe marginea drumului etc.. adica sa fure statul, sa-l insele. Vrei servicii platesti, nu sa faci mizerie si sa nu scoti un ban, nu se poate. La c at mai multi „turnatori” de felul asta, asa poate ne mai civilizam si noi si nu mai suntem asa retardati si needucati. Poate niste amenzi babane sau cateva amenzi bune te civilizeaza. Ori tu ai impresia ca toata lumea trebuie sa fie ca tine retardata si sa incurajeze infractionalitatea de orice fel. Te inseli bai baiatule…. Ti-am zis, locul tau este in junga, in africa, acolo exista legea junglei si a pumunui, dar nici acolo nu prea poti face chiar ce vrei, cu atat intr-o tara europeana care se crede in civilizatie. Dar cu asemenea specimene ca tine si ca tataie asta din imagine e grele cu civilizatia si educatia. Deasta suntem unde suntem, pentru ca sunt multi retarzi ca voi care au mintea in colturi si nu judeca nici cat o musca.

  6. #6
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7441

    Tu cred ca vrei foarte mult sa fii si batut si cu banii in instanta luati… vad ca nu te potolesti.. vezi ca poate iti gasesti nasul care sa iti scoata figurile comunistoide din cap.. Nu stii peste ce nebun dai pe strada care nu apreciaza figurile tale de 2 bani.
    Tu esti un habarnist notoriu.. un comunist de moda veche si iti tot dai cu parerea pe forum. Tatae.. parerea ta valoreaza fix 0..

    Tu in habarnicia ta nici macar nu stii care e diferenta intre o contraventie si o infractiune.. faci totul un terci.. la care nu pune nimeni (normal la cap) botul.

    Tu jignesti pe toata lumea.. esti razna rau.. ai 100 de conturi pe forum.. Treaba ta poti sa iti faci si 1000.. daca atat te duce capul.
    Esti si analfabet si habarnist.. si comunist.. tu trebuie sa fii lasat in plata Domnului si ignorat..

    Pentru tine toata lumea e delicventa.. de parca tu ai fi omul perfect..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.