Incendiu în Bariera Vâlcii. O persoană a ajuns la spital cu arsuri

Incendiu în Bariera Vâlcii. O persoană a ajuns la spital cu arsuri

2.706
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Craiova, a ajuns la spital cu arsuri pe mâini, față și picioare, în urma unui incendiu care a izbucnit duminică seară într-o gospodărie din municipiu.

Potrivit reprezentanților ISU Dolj, o persoană făcea dulceață, folosind un arzător. Focul a pornit de la furtunul racordat la o butelie GPL, care cel mai probabil nu a fost bine prins. Evenimentul a fost înregistrat într-o gospodărie din Bariera Vâlcii, Craiova.

„Un bărbat în vârstă de 64 de ani a suferit arsuri pe mâini, față și picioare, în proporție de 35% și a fost transportat la UPU Craiova. O persoană făcea dulceață și a luat foc furtunul care era racordat la o butelie GPL și de aici a pornit incendiul”, a declarat Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt al ISU Dolj.

În urma incediului din Bariera Vâlcii, a ars acoperișul confecționat din lemn cu învelitoare din țiglă pe o suprafață de aproximativ 50mp, mobilier și s-a degradat zugrăveală exterioara a locuinței.

Cauza incendiului a fost, spun pompierii, un sistem de gătit defect.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.