DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Etapa de proiectare a complexului sportiv multifuncțional, ce va fi construit pe actualul amplasament al Stadionului Tineretului din Craiova, poate să înceapă, joi fiind semnat contractul între Consiliul Județean Dolj și asocierea de firme care va presta acest serviciu.

Președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, a precizat că sala multifuncțională va avea o capacitate de aproape 7.000 de spectatori.

Complexul sportiv va avea o arenă de atletism și un velodrom, iar aici urmează a se desfășura competiții sportive internaționale  de atletism și ciclism.

„ Joi, am semnat contractul cu asocierea de firme care a câștigat licitația pentru servicii de proiectare, asistență tehnică și realizarea tuturor procedurile necesare pentru obținerea autorizației de construire a acestui obiectiv de investiții. Ne dorim să realizăm o sală multifunctională, având capacitatea de aproape 7.000 de spectatori, care să cuprindă arena de atletism și velodrom, omologată pentru competiții internaționale. Cerințele proiectării și execuției acestei săli sunt condiționate de omologarea acesteia in vederea desfășurarii de competiții internaționale pentru atletism și ciclism”, a menționat Cosmin Vasile.

Acesta a mai anunțat că sala va permite organizarea de competiții și pentru alte sporturi precum volei, baschet, handbal, fotbal de sală, dar și box, scrimă, gimnastică, tenis de câmp sau judo.

„În plus, complexul va permite organizarea de competiții și pentru alte sporturi de sală, precum volei, baschet, handbal, fotbal de sală, dar și box, scrimă, gimnastică, tenis de câmp sau judo. În acest fel, reușim să susținem sportul și să creăm infrastructura necesară obținerii performanței”, a mai spus președintele CJ Dolj.

Valoarea totală a serviciilor de proiectare este de aproape 5,7 milioane de lei, fără TVA, cu finanțare din bugetul propriu al Consiliului Județean Dolj.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.