INCOMPATIBIL. Orașul Filiași rămâne fără primar

INCOMPATIBIL. Orașul Filiași rămâne fără primar

6.400
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Primarul orașului Filiași, cel care la alegerile din 27 septembrie a obținut 90% dintre voturile alegătorilor, nu va mai fi edilul urbei. Costeluș Gheorghe era în proces cu Agenția Națională de Integritate (ANI), care în anul 2016 l-a găsit incompatibil, iar miercuri, 21 octombrie, l-a pierdut. 

Costeluș Gheorghe a ajuns până la Înalta Curte de Casație și Justiție, instanța dispunând în favoarea ANI.

”Respinge cererea intimatului-reclamant de repunere a cauzei pe rol. Respinge excepţia nulităţii recursului. Admite recursul declarat de Agenţia Naţională de Integritate împotriva sentintei nr.216/2017 din 04 aprilie 2017 pronuntate de Curtea de Apel Craiova – Sectia contencios administrativ si fiscal. Casează sentinţa atacată şi, rejudecând: Respinge acţiunea reclamantului Gheorghe Ilie, ca neîntemeiată. Definitivă. Soluţia va fi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Pronunţată astăzi, 21 octombrie 2020. pentru soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate s-a format dosarul nr.667/54/2016/a1″, este solutia Înaltei Curți de Casație și Justiție.

În anul 2016, Costeluț Gheorghe a fost găsit incompatibil, pentru că, în perioada 16 iulie 2012 – 27 septembrie 2013, a a ocupat simultan funcțiile de viceprimar și membru în Consiliul de Administrație al Liceului Tehnologic „Dimitrie Filișanu”, Filiași.

Cel mai probabil, la Filiași, se vor reorganiza alegeri locale.



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    476

    Vai de noi cu astfel de primari lacomi! Sa iei bani si din salariu de primar dar si din consiliul de adminiatratie care defapt e de ochii lumii ca se aduna odata la 2 luni si stabilesc totul in 10-15 min! Si in plus sa nu fi capabil macar atat sa sti ca nu ai voie sa mai faci parte din consili,etc! Sau poate ca stia dar tipic pt. ei..ii doare-n c*r! Voturile sa vina ca vrajala ieftina merge inainte din 89′ incoace!

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9552

    Aoleu , nu cumva voi usereisti ati fraudat alegerile in Bucuresti si poate si in alte orase, conform videourilor aparute ? Cum de aveti curajul sa deschideti gura, ticalosilor ? Pana la urma o sa explodeze mamaliga romaneasca si sper sa aveti soarta lui ceausescu .

    Perpetuum Mobile
  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303
    Citat Mesaj initiat de ana maria
    Aoleu , nu cumva voi usereisti ati fraudat alegerile in Bucuresti si poate si in alte orase, conform videourilor aparute ? Cum de aveti curajul sa deschideti gura, ticalosilor ? Pana la urma o sa explodeze mamaliga romaneasca si sper sa aveti soarta lui ceausescu .

    Prostacule, iar ai iesit sa ataci ? Bai sugatorule de chiloti rosii, inainte sa vorbesti de alte ciume care au nenorocit si nenorocesc Romania, trebuia de cel putin 20 de ani multi ciumeti rosii sa aiba sfarsitul lui Ceausescu ca tot aduci in discutie. Da ce zic eu soarta lui Ceausescu. Aia a fost o manarie a unor mafioti sa puna mana pe tara, in frunte cu tactu mare nelu alaturi de kgb-isti. Pai tactu mare nelu si tactu nastase meritau taiati de vii si pusa sare pe ei, si lasati sa moara in chinuri de vii la cat au furat romania si au vanduto la mafioti pe degeaba doar sa isi inncaseze parandaratul de milioane. Baaaa, tu chiar ai tupeu sa vorbesti de altii cand voi sunteti raul national post decembrist ? Nu o sa fure si o sa vanda astie de acum in 50 de ani ce a-ti jefuit voi Romania in 20 de ani de conducere pesedista si sub alte forme, fsn, pdsr, etc. Eu zic sa va vedeti pe voi inainte sa vorbiti de altii, dar stiu e greu. Uite cine vorbeste, un sugator de chiloti rosii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.