DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Monica Dobre, învățător educator la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Sf. Vasile” Craiova și vice-președinte al Asociației SELLification4EDUcation, a fost nominalizată la Gala Tineretului 2023 din România și a obtinut locul II, Secțiunea Tineri cu merite deosebite-Tânărul profesor al anului 2023–învățământul preuniversitar.

Evenimentul a fost organizat, sâmbătă, în aula Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

Acțiunea este găzduită anual de către orașul desemnat „Capitala Tineretului din România” și reunește actori sociali ai vieții culturale, economice, educaționale și din domeniul sănătății.

Sub sloganul „Generația viitorului”, ediția din acest an a fost găzduită de orașul Târgu Jiu.

Aflată la cea de-a VIII-a ediție, Gala Tineretului reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente de tineret, prin care sunt recunoscute și premiate meritele tinerilor implicați în societatea românească.

Monica Dobre, învățător educator la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Sf. Vasile” Craiova și vice-președinte al Asociației SELLification4EDUcation, derulează proiecte ce au în vizor dezvoltarea. Dezvoltarea pe mai multe planuri și în funcție de așteptări. O face responsabil, cu drag și încurajând…oamenii, iar pentru toate aceste demersuri a fost recompensată în cadrul Galei Tineretului 2023: locul II,  Secțiunea Tineri cu merite deosebite- Tânărul profesor al anului 2023 – învățământul preuniversitar. „Simt bucurie și recunoștință față de fiecare persoană care a crezut în mine mai mult decât aș fi putut să o fac eu! Mulțumesc, Domnului Inspector General – Inspectoratul Școlar Județean Dolj, Daniel Alexandru Ion, pentru încrederea și încurajarea de a ajunge până aici, la Gala Tineretului din România organizată de Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse!  Mulțumesc, Diana, că-mi ești alături, mă vezi și mă încurajezi! Mulțumesc tuturor oamenilor mari și foarte mari din viața mea pe care îi admir și care mă ajută să cresc în fiecare zi, echipei mele de la Asociatia SELLification4EDUcation și SELLification – Educație și Formare Experiențială alături de care cresc în fiecare zi și plantăm semințe pentru viitorul educației! Niciun pas din această călătorie nu ar fi fost posibilă fără întreaga echipă de profesori dedicați de la Centrul Școlar Pentru Educație Incluzivă „Sf. Vasile” Craiova, care s-au alăturat în fiecare proiect adus în școala noastră sau creat împreună. Am cunoscut azi foarte mulți tineri. Fiecare din cei care au urcat pe scenă mi-a dat speranță și încredere că suntem bine! Suntem FOARTE BINE … dacă nu își pierd curajul și entuziasmul, dacă nu NE pleacă sau dacă nu-i stricăm! Sunt excepționali! Încă mă simt copleșită și cu puține cuvinte, așa că îmi propun să mă bucur de aceste emoții, să stau cu ele și promit să le așez, să le primesc și să mă bucur de ele”, a scris Monica Dobre, într-o postare pe Facebook.

Colegii Monicăi Dobre, echipa Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Sf. Vasile” Craiova, apreciază munca învățătoarei și resimt de fiecare dată efectele stării de bine pe care aceasta o aduce în cadrul colectivului.

„Pentru noi, Monica crește în fiecare zi alături de oamenii aleși, aduce o stare de bine, știe să își conserve resursele și asteaptă întotdeauna momentul prielnic pentru a înflori și pentru a crește echilibrat”, spun colegii Monicăi Dobre.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.