DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ca în fiecare an, premergător Zilei Poliției Române, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj și-a deschis porțile, vineri, celor aproximativ 400 de oaspeți, care au dorit să cunoască tainele muncii de poliție.

Activitățile pregătite au debutat cu demonstraţii de autoapărare şi imobilizare în situaţii reale, realizate de către instructorii Serviciului de Pregătire Profesională, iar agent principal de poliție Vladu Adriana, instructor de pregătire sportivă şi deţinătoare a centurii neagre stilul Wushu, împreună cu nouă copii ai clubului sportiv WU QUAN LI, din Craiova, au realizat demonstraţii de arte marţiale. Au urmat polițiștii din cadrul grupei canine a Poliţiei Municipiului Craiova, care au pregătit mai multe demonstraţii şi intervenţii cu câini poliţişti. Fabe, Dala, Vapa și Tag, cei patru câini polițiști au încântat audiența.

Trecerea printre jaloane cu motocicleta de poliție sau intervenție în trafic, prin folosirea dispozitivului spike, precum și dezamorsare de materiale explozive, acestea au fost alte surprize pregătite oaspeților. În premieră, echipe comune de specialişti din cadrul MAI, MapN şi SRI au executat intervenții privind eliberarea de ostatici dintr-un mijloc de transport în comun sau dintr-o clădire.

Totodată, mici surprize și suveniruri au fost pregătite la standurile de prezentare.

Un moment deosebit a fost reprezentat de acordarea unei Diplome de onoare maestrului Gogu Neagoe, pentru sprijinul necondiționat acordat promovării Poliției Române.

Zeci de copii au fost întâmpinați astăzi și la Poliția Municipiului Băilești, unde, în curtea instituției, cei mici au putut descoperi tehnica și dotarea polițiștilor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.