Lia Olguța Vasilescu, după vot: „Am votat, astăzi, pentru a trimite patrioţi...

Lia Olguța Vasilescu, după vot: „Am votat, astăzi, pentru a trimite patrioţi în Parlamentul European”

2.642
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Social democrata și consilierul premierului pe probleme de infrastructură, Lia Olguţa Vasilescu a votat, duminică, la Craiova, doar la alegerile europarlamentare, refuzând buletiele de vot pentru referendum și menționând că dacă le-ar fi acceptat ar fi participat „la o mascaradă”.

Lia Olguţa Vasilescu a ajuns la secţia de votare de la Liceul CFR Craiova, la ora 10.00, fiind însoțită de soțul său, Claudiu Manda, candidat pe lista PSD la europarlamentare, de fiul ei Robert, care a și ajutat-o să pună buletinul în urnă și de către fiul soțului din prima căsătorie.

După ce a votat, Lia Olguța Vasilescu a precizat că prin votul său va trimite „patrioți în Parlamentul European”.  Legat de referendum, aceasta nu a votat, considerând că dacă ar fi făcut-o ar fi participat la o mascaradă după cum a menționat.

„Am votat, astăzi, pentru a trimite patrioţi în Parlamentul European, pentru eliminarea dublului standard, pentru ca şi României să îi fie permis ceea ce este permis celorlalte ţări din UE. Cert că astăzi foarte mulți dintre români se vor prezenta la vot, îi așteptăm pe toți să vină la vot pentru că este foarte important votul lor. Referitor la referendum, nu am votat. Refuz să particip la o mascaradă cu atât mai mult cu cât cel care a convocat  acest referendum nu a fost în stare să explice întrebările ”, a declarat Vasilescu.



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    105

    Pana diseara astia voteaza si la Bucuresti. De ce n-au votat la bucale ca tot se voteaza fiecare unde vrea cu execptie Bucurestiului ? Pentru asta au facut asa, sa voteze multi in multe locuri. Referitor la refuzul de a vota pentru referendum este normal pentru pesedisti. Este clar ca toti care sunt pesedisti si tampiti spalati pe creier nu vor sa voteze contra puscariasilor in functii. Am vazut si eu destui care nu cereau buletinul pentru referendum, iar mai toti pensionarii erau intrebati de cei din sectii daca vor si buletinul pentru referendum, ei fiind practic catalogati pesedisti si nu doreau acest lucru. Cunosc cazuri in care lumea era amenintata daca vota pentru referendum, li sa zis sa voteze doar pentru parlamentari. Multi cand au auzit asta au refuzat sa mai voteze si nu sau mai prezentat.

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7476

    Astia o sa ajunga la cosul de gunoi al istoriei.. O sa se duca dupa Dracnea..
    In loc sa promovam valori in conducerea tarii promovam toti cocalarii si toate bagaboantele pamantului..
    Dupa ce ca sunt non-valori mai sunt plini si de snobism, tupeu, nesimtire.. minciuna..

    LOV a fost si este o rusine pentru Craiova si pentru Romania.. olgutu.. la fel..

    Sa nu uitam cine ni i-a dat pe Olguta.. pe Codrin Stefanescu… : Astia sunt crescuti la academia lui Vadim Tudor..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.