DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Artiștii Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” s-au alăturat unei campanii organizate de către Asociația „Îngerul Meu”, donând piese ce compun costumele lor populare pentru a ajuta copiii aflați în situații speciale. Obiectele vor figura în cadrul unei licitații organizate în mediul online.   

Sumele încasate vor ajunge la copiii care provin din familii nevoiașe, dar și la micuții instituționalizați ori abandonați incluși în proiectul „Înger pentru o zi”.

Fiecare obiect donat de către artiștii Ansamblului „Maria Tănase” are o poveste a lui, o încărcătură emoțională și astfel, în timp, a căpătat valoare.  Sunt dăruite cu dragoste, spun aceștia, și cu speranța că vor bucura, prin diverse acțiuni, copilașii pe care asociația îi are în grijă.

„Trecutul este girat de părinții și bunicii noștri. Prezentul îl girăm noi! Viitorul îl dăruim prin tot ceea ce facem, copiilor și nepotilor noștri. Într-o lume plină de nesiguranță, noi avem nevoie de empatie, dăruind cu dragoste. Viața nu înseamnă eu! Viața înseamnă noi!”, este mesajul managerului Ansamblului Flocloric „Maria Tănase”, Niculina Stoican.

Acțiunea este o campanie inițiată de către Asociația „Îngerul Meu”, din dorinţa de a susţine în mod direct toţi acei copii care au nevoie de ajutor.

Atenţia se îndreaptă către copiii ale căror familii se află în situaţii sociale speciale, dar şi către cei abandonaţi ori instituţionalizaţi.

„Fiecare dintre noi poate fi <<Înger pentru o zi>>. Dacă ai un obiect personal, ideal cu o semnificație sau cu o importanță anume pentru tine și vei dori ca acest obiect împreună cu povestea sa să poată fi valorificate în urma organizării unei licitații online, iar banii obținuți în urma licitației să fie direcționați către copiii incluși în proiectul nostru, dă-ne de veste! Cu siguranță va fi o veste minunată!”, este îndemnul reprezentanților Asociației „Îngerul Meu”.

De asemenea, cei care doresc să se alăture campaniei pot recomanda ideea unui număr de cinci prieteni despre care consideră că ar fi încântați să facă o faptă bună devenind și ei parte din campania ,,Înger pentru o zi”.

Asociația ,,Îngerul Meu” urmăreşte monitorizarea şi susţinerea cazurilor preluate pe termen lung, astfel încât demersurile să aibă finalitatea dorită. De la susţinerea materială, donare de haine, jucării, rechizite şcolare, medicamente, până la susţinerea tinerilor în vederea integrării sociale şi profesionale, proiectul „Îngerul Meu” cuprinde o gamă largă de acţiuni, toate desfăşurate în beneficiul direct şi exclusiv al copiilor.

Activităţile asociației se bazează pe solidaritate socială, pornind de la principiul că o societate care se implică în susţinerea copiilor aflaţi în dificultate este o societate care ştie să îşi construiască viitorul.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.