Marian Vasile, consilier municipal PNL: „PSD-ul a pierdut Consiliul Local Craiova!”. Este...

Marian Vasile, consilier municipal PNL: „PSD-ul a pierdut Consiliul Local Craiova!”. Este posibil ca PNL să se alieze cu USR-PLUS

5.601
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Surse politice spun că PNL și USR-PLUS vor face alianță, în Consiliul Local Craiova și astfel vor avea majoritate. În prezent, PSD are 10 mandate de consilier local, PNL are nouă mandate , Alianța USR-PLUS are cinci mandate și PER are trei mandate de consilier. 

Consilierul local PNL, Marian Vasile, a scris, pe pagina sa de Facebook, că social democrații au pierdut deja CL Craiova și răspunde, printr-un comentariu la postare, că vor face alianță cu USR-PLUS.

„VĂ MULȚUMIM PENTU FIECARE VOT acordat Partidului Național Liberal și candidaților noștri! PSD-ul a pierdut Consiliul Local Craiova! În următorii 4 ani, ne vom strădui să transformăm Craiova într-un oraș prosper, cu o calitate a vieții ridicată! Craiova, un oraș în care se vine, nu din care se pleacă!!!”, a scris Marian Vasile pe pagian de Facebook.

Rămâne de văzut dacă liberalii și cei de la USR-PLUS își vor da mâna pentru o majoritate în CL Craiova sau dacă vor merge fiecare pe drumul său.



3 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     19-01-2008
    Mesaje
    53

    Cu siguranta, vor face majoritate in CL pt a tine ciuma rosie sub control!!!! Rusinos pt Craiova votul de ieri!!! Cand in Cluj este nivelul de trai ca-n Occident, la noi tractam tramvaiul cu Raba, daca nu, cumva, il imping pasagerii …

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7677

    Asta e cam singurul consilier PNL cu capul pe umeri si vertical.

  3. #3
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9550

    Cine mah ? Betivul asta ? Glumesti ,cred …

    Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.