Măsuțe cu mărțișoare, în mai multe zone ale Craiovei. Taxă dublă pentru...

Măsuțe cu mărțișoare, în mai multe zone ale Craiovei. Taxă dublă pentru cei care aleg să vândă în centrul urbei

1.277
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Comercianții cu obiecte reprezentative pentru perioada de sărbătorilor de Dragobete, 1 Martie şi 8 Martie, vor fi prezenți în mai multe zone ale Craiovei, cei care vor să vândă mărțișoare mai având timp să se înscrie în vederea ocupării unuia dintre locurile puse la dispoziție de autorități. 

Potrivit Primăriei Craiova, pentru Sfântul Valentin și Dragobete au fost înregistrați 36 de comercianți în zona centrală și 17 tarabe în: 1mai (Pelendava, Ciupercă); Craiovița Nouă; Valea Roșie; Nicolae Titulescu; Brazda lui Novac; Gară; Rotonda.

O parte dintre aceștia vor rămâne și pentru perioada 1-8 Martie, iar cei care vor să ocupe un astfel de spațiu, strict în acel interval, se pot adresa Primăriei Craiova pentru că mai sunt locuri.

Taxele pentru eliberarea acordurilor de ocupare temporară a domeniului public în vederea comercializării produselor specifice acestor sărbători sunt 10 lei/mp/zi, pentru zona centrală, și 4-5 lei/mp/zi, în cartiere.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.