DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un microbuz ce figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autorităţile din Gemania, a fost descoperit și indisponibilizat de către poliţiştii de frontieră din vama Calafat. 

În Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din țară, un cetăţean român, în vârstă de 56 de ani, conducând un microbuz, înmatriculat în Germania.

Cu ocazia efectuării formalităţilor de control, polițiștii de frontieră doljeni au constatat faptul că mașina, marca Mercedes Sprinter, an de fabricație 2019, se află în atenția autorităților din Germania, figurând ca bun căutat pentru confiscare, din data de 12 august, anul acesta.

Şoferul le-a spus oamenilor legii că nu știa că microbuzul se află în litigiu.

„Bunul sus-menționat, estimat la o valoare de 100.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul unității până la finalizarea cercetărilor. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire”  la infracțiunea de furt, faptă prevăzută de art. 270, alin. 1 din Codul Penal, raportat la art. 228 din Codul Penal”, arată Poliția de Frontieră.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.