Modelul declarației pe propria răspundere. Documentul valabil de luni

Modelul declarației pe propria răspundere. Documentul valabil de luni

20.749
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

România va intra în carantină parțială, de luni, 9 noiembrie, iar circulația pe timp de noapte, între 23.00 și 5.00 va fi interzisă, cu câteva excepții. Astfel, pentru a circula după ora 23.oo va fi nevoie de  o declarație pe proprie răspundere. 

Declarația pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele și prenumele, data nașterii, adresa locuinței/gospodăriei/locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura.

Persoanele care se deplasează în interes de serviciu vor trebui să aibă la ele și o adeverință de la angajator.

Modelul declarației pe propria răspundere pentru deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23.00-05.00 și modelul adeverinței de la angajator pot fi descărcate accesând link-urile de mai jos:

Adeverinta pentru angajatori

DECLARAȚIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE

Cei care doresc pot să completeze declarațiile si online pe site-ul https://formular.sts.ro/

4 COMENTARII

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  476

  Doamne ce mizerie! Pai ziua e haos pe strazi si ei baga noaptea o mizerie de declaratie cand oricum nu prea e nimeni pe strada! Vai de tara asta cu o conducere ca asta! Gandesc cu calcaiul ca sus bate vantul!

 2. #2
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7681

  Bubuie prostia in Romania. Chestia ca nu suntem singuri. Bubuie prostia cam pe oriunde prin Europa. Manipularea corona-Wuhan 2019 atinge cote alarmante.

  LIBERTATEA NU SE NEGOCIAZA !! NU SUNTEM SCLAVI !! NU SUNTEM ANIMALE !! NU SUNTEM OI !!

  Purtarea mastii oriunde si declaratie sa iesi din arestul la domiciliu sunt niste tampenii fara margini.

 3. #3
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9554

  S-a instaurat dictatura iohanista neo marxista , aveti ce ati votat ! In curand o sa fie si mai rau , somaj , foamete , lipsuri de toate felurile , daca continuam cu acesti guwernanti de care se dezic si proprii sustinatori .

  Perpetuum Mobile
 4. #4
  Maniac
  Data de inscriere
   05-10-2005
  Locatie
   in eter
  Mesaje
  4582

  Mor doctori , personal ISU , politisti, antrenori din diferite sporturi, care mai sunt si tineri gen fitness , actori si lista poate continua ,adica din toate mediile si voi tot nu credeti ca acest covid exista . Atentie ! Nu covidul in sine ucide , acesta provoaca daune majoare organismului si daca mai este si bolnav e jale .
  Nu intrati in categoria Olivia Ster care indeamna oamenii sa nu se vaccineze . Ca o paranteza , in regimul socialist cand unele vaccinuri erau obligatorii si cand din an in an se venea in scoli si se faceau vaccinuri nu erau atatea probleme .
  In toate statele din LUME este aceaiasi situatie ca la noi , toata lumea asta este tampita ?
  Altii in lume o duc bine ? Situatia asta se rasfrange pe plan mondial, ca dovada petrolul care a fost moca si noi ne legam de X care asa s a nimerit sa fie in conducere……….

  PS cine este majoritar in conducere ASTAZI ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.