Mulți doljeni au ales să petreacă Paștele peste hotare. Ce stațiuni au...

Mulți doljeni au ales să petreacă Paștele peste hotare. Ce stațiuni au ales cei are au optat pentru România

1.169
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Stațiunile din Bulgaria rămân între preferințele doljenilor în privința petrecerii  minivacanței de Paște, pachetele turistice pentru extern fiind chiar mai ieftine decât cele oferite de reprezentanții pensiunilor sau hotelurilor din țară.

Rezervările pentru perioada Paștelui s-au făcut la finele anului trecut, mulți doljeni care vor să plece de acasă optând pentru Albena-Bulgaria.

Cei mai mulți au ales servicii complete de masă și cazare, unitățile de cazare oferind masaă festivă în ziua de Paște și anumite bonusuri(acces saună, SPA, piscină).

Sunt și doljeni care nu merg foarte departe de casă, optând pentru Călimănești sau Băile Olănești, de exemplu.

„Clienții noștri au ales pachetele all inclusive, preferând, pentru Paște, Bulgaria, stațiunea Albena. Vor pleca și în Grecia, dar mai puțini. În privința zonelor din apropierea Craiovei, am mai vândut pachete oferite de unitățile de cazare din Călimănești, de exemplu. Aici, pentru trei nopți, cu pensiune completă, o persoană plătește 1.000 de lei, de exemplu”, a explicat angajata unei agenții de turism din Craiova.

Cât privește tarifele, de exemplu, în Bulgaria, la Albena, un pachet all inclusive, masă festivă de Paște, muzica live, acces la piscină, ajunge la suma de aproximativ  550 euro pentru doi adulți/4 nopți.

În România,  sunt șanse foarte mari ca o persoană să plătească mai mult pentru pachetele turistice, conform concluziilor agențiilor de turism.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.