DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nicolae Ciucă promite că va „trece la treabă din prima clipă”, de îndată ce va primi votul instituției fundamentale a democrației și consideră că „depășirea situației critice va fi posibilă doar prin dedicare, disponibilitate la efort și solidaritate”. 

„Forțele politice, cele care doresc să depășim cât mai curând crizele multiple ce încearcă greu țara noastră, au șansa ca în zilele următoare să își asume această responsabilitate. Vă asigur că, odată primit votul instituției fundamentale a democrației, vom trece la treabă din prima clipă.

Nu avem timp de pierdut! Depășirea situației critice va fi posibilă doar prin dedicare, disponibilitate la efort și solidaritate. Țara noastră merită un profil mai puternic în Europa și în lume, pentru că suntem un popor cu multe calități.

Avem foarte multe de făcut împreună, iar noi vom depune toate eforturile de care suntem capabili pentru a asigura stabilitate și perspectiva unei vieți mai bune”, este mesajul lui Nicolae Ciucă.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.