Noi termene în dosarul privind contestația mandatului de primar al Liei Olguța...

Noi termene în dosarul privind contestația mandatului de primar al Liei Olguța Vasilescu

3.728
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Magistrații Tribunalului Dolj au dat un nou termen, pentru astăzi, în dosarul privind contestaţia mandatului de primar al municipiului Craiovei al Liei Olguţei Vasilescu formulată de craioveanul Petru Becheru. Acesta a mai depus o cerere de recuzare a completului, după ce marți i-a fost repinsă solicitarea în acest sens. 

Totodată, la Curtea de Apel Craiova se judecă cererea de strămutare a dosarului de la Tribunalul Dolj, dar şi cererea de suspendare a apelului la Tribunalul Dolj până când se va da o soluţie la cererea de strămutare.

Termenele stabilite sunt 10 noiembrie şi, respectiv, pe 5 noiembrie.

Lia Olguţa Vasilescu nu poate să-şi preia noul mandat de primar al Craiovei din cauza unei contestaţii depuse de către craioveanul Petru Becheru, cel care a şi denunţat-o la DNA în dosarul „Faţada”.

În instanță, Olguța Vasilescu este reprezentată de către avocata Laura Vicol, cea care candidează pentru un post de deputat din partea PSD Dolj.



8 COMENTARII

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9553

    Uite cum un nebun poate bloca un oras intreg .

    Perpetuum Mobile
  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    476

    Nu sunt eu pro PSD..dar hai sa fim seriosi acum…a castigat mandatul,felicitari , bravo ei si gata! Sa fie lasata sa isi faca treaba acum…dar asta se intampla cand oamenii sunt needucati si nu stiu sa mai si piarda! Nu ai cum in viata doar sa castigi!

  3. #3
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9553

    Va dati seama cat de penibila e actiunea nebunului, incat si postacii lor sunt dezgustati ? Nebunul ala nu a candidat sau ceva , o face doar din razbunare , de fapt face jocurile cuiva, e clar . Asta e tactica penelista care a blocat o tara intreaga timp de ani de zile .Acum fiind la guwernare se vede ce treaba fac …

    Perpetuum Mobile
  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303
    Citat Mesaj initiat de ana maria
    Asta e tactica penelista care a blocat o tara intreaga timp de ani de zile .Acum fiind la guwernare se vede ce treaba fac …

    Ciuma galbena doar cativa ani de zile, dar in schimb ciuma rosie nu ca a blocat, a vandut, furat si distrus Romania timp de 20 de ani, si culmea, aidracu tot mai vor sa roada pieile alea de pe cilan atat cat a mai ramas. Si cu inca vreo cativa de chiorul betiv aia sunt cei 30 de ani in care astia ne fura, ne vand, si ne distrug tara. In final toti sunt aceleasi mizerii, dar se injura si se balacaresc, ataca adversarii ca ei sunt mai buni, si ce rai sunt ceilalti, dar in final toti au acelas scop, SA FURE !! Va recomand un clip de ceva ani de zile, in care nuti udrea va spune cu gura ei cum fac politicienii si care este scopul lor.
    Citez elena udrea.
    „Se fură, doamnă, se fură! Cu sutele de milioane de euro! În campanie minți ca să te voteze, dupa care nu iti mai pasa. Știți ce se schimbă? Buzunarul în care curge robinetul!”

    „Cine fură?“
    „Întotdeauna este un interes economic. Eu am venit cu o naivitate caracteristică lipsei de experienţă, dar probabil şi a vârstei, cu naivitatea că ceea ce spunem în campanie este ţinta activităţii de după. Nu are nicio legătură. În campanie minţi ca să te voteze electoratul, după care nu-ţi mai pasă. Aşa se întâmplă în politică: venim în campanie şi minţim, pentru că şi eu fac politică, vorbim frumos, criticăm pe adversari, arătăm cât de răi sunt ei şi cât de buni am fi noi, ajungem la putere şi facem exact ce au făcut cei de dinainte.„

    „Se schimbă doar buzunarul în care curge robinetul. Dacă înainte banii se canalizau către cei de la PSD, să ştiţi că astăzi curg la fel de bine către cei care sunt la putere. Oamenii se gândesc că au patru ani – «Hai repede să mai apucăm şi noi ceva!» Sunt foarte mulţi care nu au făcut nimic în viaţă şi şansa lor este să acumuleze avere. Atât cât îi duce capul“
    https://www.youtube.com/watch?v=LAqvx6Waerc

  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    476

    Chiar asa este Artrium cu acel interviu! Am spuns mereu ca toti au aceiasi baza! Deasta nici nu am facut sau voi face parte din vreun partid! Diferenta dintre partide este ca unul e mai lacom celalalt mai putin lacom..insa lacomia e prezenta in toate partidele si interesul lor personal primeaza! Pacat! Noi ca popor nu am invatat ca dezvoltarea trebuie sa fie paralela cu lacomia si deasta o sa fim cu zeci si zeci de ani in urma tarilor civilizate la care visam dar nu facem nimic sa ajungem ca ele!

  6. #6
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303

    Eu am ce am cu astia de sug chilotii, precum cel de sus sorin paul ce se da femeie, suge chilotii pesedistilor de mama mama. Da unde dracu era sugaciul asta acum 30 de ani cand pdsr-ul, dupaia fsn-ul, si dupaia pesedeul ne distrugeau economia, vindeau fabricile la jmecheri pe 3 lei si ei incasau sute de milioane, iar acum vine sa imi spuna mie ca aia sunt nu stiu cum, si ca ciumetii rosii sunt miezul din dodoasca. Pai cum dracu sa nu te apuce nervii cand vezi spalati pe creier si sugaci de chiloti precum sorin paul asta zis ana maria. Cred ca asta intr-o alta viata vroia sa fie femeie, sa o suga la propriu la ciumetii rosii cum facea vodkuta alcooluta lui vadim la prm. Probabil are un fetish cu numele asta ana maria, e obsedat. Bai sugaciule sorin paul, iti propun sa te transformi ma in femeie, ia bani de la ciuma rosie pe care ii lingi in cur cu atata ardoare, si fa-ti schimbare de sex, si iti pui numele ana maria.

  7. #7
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9553

    Pe mine ma sugi impreuna cu ma-ta .
    Daca observati cu atentie comentariile postacilor platiti , o sa remarcati cum se disociaza ei acum de penele & usere , cand vad ei ca guwernarea este dezastruoasa mai ales acum in pandemie . Pana acum erau cu peneleu in gura si deodata asociaza acest partid de kkt =penele & usere , cu pesedeul , cu ce-a facut pesedeul acum doojdaani ca sa mai atenueze din adevarul ca ei sunt postaci penelisti & useristi . Cand sefii tai drogati maresc bonul de masa cu 1 ban = 0,01 lei sau cand ai peste 8500 de imbolnaviri de corona /zi , nu e de mirare ca postacii bat in retragere .

    Perpetuum Mobile
  8. #8
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7681

    Misto microfonul ala de la punctuG tV…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.