O mie de parfumuri contrafăcute, depistate la Frontiera Calafat

O mie de parfumuri contrafăcute, depistate la Frontiera Calafat

1.965
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aproximativ o mie de parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, pe care un cetățean polonez a încercat să le introducă ilegal în țară, au fost confiscate, vineri, de către polițiștii de Frontieră din Calafat.  

La Punctul de Trecere al Frontierei Calafat s-a prezentat, vineri,  pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui microbuz, un cetățean polonez, în vârstă de 62 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfurilor, diverse bunuri şi cosmetice, din Grecia, respective Bulgaria pentru Polonia.

Cu ocazia controlului,  poliţiştii de frontieră au găsit în mijlocul de transport au fost descoperite 956  parfumuri care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, cetățeanul polonez a declarat că este angajatul  firmei de curierat şi nu avea cunoștință despre conținutul coletelor.

Bunurile a căror valoare, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de 238.500 lei au fost reţinute de către autoritatea vamală, în conformitate cu prevederile legale, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile ce se impun.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.