O nouă adresă unde angajatorii pot trimite actele pentru șomajul tehnic. Probleme...

O nouă adresă unde angajatorii pot trimite actele pentru șomajul tehnic. Probleme tehnice la vechea platformă

1.667
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanții AJOFM Dolj anunță faptul că au apărut probleme tehnice la nivelul platformei aici.gov.ro, gestionată de către Agenția pentru Digitalizarea României, motiv pentru care angajatorii care cer decontarea șomajului tehnic trebuie să trimită actele la o altă adresă. 

Aceștia trebuie să descarce formularele de pe site-al ANOFM www.anofm.ro și să le trimită la următoarea adresă de e-mail: dolj@anofm.gov.ro.

Documentele pot fi descărcate de pe site-al ANOFM www.anofm.ro, rubrica <<Formulare persoane juridice>>, postarea <<Procedura acordare șomaj tehnic potrivit OUG nr. 30/2020 modificată prin OUG nr. 32/2020 – OMMPS 1468/2020>>.

Documentele necesare acordării sprijinului sunt:

  • Cerere OUG32 – Anexa nr.1 la Ordinul nr.741/2020;
  • Declaratie1 OUG32 – Anexa nr.1 la cerere;
  • Declaratie2 OUG32 – Anexa nr.2 la cerere;
  • Lista OUG32 – Anexa nr.3 la cerere;
  • Tabel OUG32 – Anexa nr.4 la cerere;

„Pentru o bună funcționalitate a formularelor PDF recomandăm să nu se utilizeze browserul pentru deschidere ci să se descarce și să se folosească aplicații dedicate (ex: ultima versiune Adobe Reader)”, spun reprezentanții AJOFM Dolj.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon0351/404.096.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […] Reprezentanții AJOFM Dolj anunță faptul că au apărut probleme tehnice la nivelul platformei aici.gov.ro, gestionată de către Agenția pentru Digitalizarea României, motiv pentru care angajatorii care cer decontarea șomajului tehnic trebuie să trimită actele la o altă adresă, relateaza craiovaforum.ro. […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.