O nouă destinație de vacanță cu plecare de pe Aeroportul Internațional Craiova

O nouă destinație de vacanță cu plecare de pe Aeroportul Internațional Craiova

3.071
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O nouă cursă va fi lansată de pe Aeroportul Internațional Craiova, având ca destinație Sharm El Sheikh, o stațiune din Egipt, în doar trei ore iubitorii de vacanţe urmând să ajungă în această zonă. 

Cursa a fost anunţată, vineri, şi se estimează că primul zbor va avea loc în luna aprile a acestui an.

„După aproape un an de zile, Aeroportul Internațional Craiova, este în măsură, împreună cu partenerii noștri, să anunțe o nouă cursă, o nouă destinație, de vacanță de această dată”, a spus Sorin Manda, directorul interimar al Aeroportului Craiova.

Prezent la eveniment, preşedintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, a reamintit faptul că aeroportul reprezintă, în privinţa investiţiilor, un obiectiv major.

„ Aeroportul Internațional Craiova, pentru tot ceea ce au însemnat strategiile de dezvoltare ale Consiliului Județean Dolj, a ocupat mereu un loc aparte. Dacă în 2015 erau aproximativ 100 de mii de pasageri, în 2019 s-a depășit numărul de 500 de mii de pasageri pe an.Un trend ascendent spre 2020, când ne așteptam să depăsim această cifră. A urmat pandemia, multe detinații nemaiputând fi acoperite. În continuare, pentru Consiliu Județean, aeroportul rămâne ca obiectiv. Dacă în trecut, printr-un proiect european am reușit să reabilităm pista și platforma de debarcare cu apriximativ 20 de milioane de Euro, acum sunt în derulare proiecte prin care se dorește extinderea capacității, cele două terminale, de plecări și sosiri, proiect de 6 milioane de euro, care este deja în execuție, dorind să extindem cu aproximativ 2200 de metri pătrați cele doua terminale. Deasemenea, este un proiect european de aproximativ 15 milioane de euro, pentru creșterea gradului de siguranță.Consiliul Județean a alocat fonduri și a și licitat pentru crearea unei parcări în imediata apropiere, aproximativ 500 de mii de euro. Contractul este semnat, urmează să înceapă execuția”, a menționat Cosmin Vasile.

Organizatorii îşi doresc ca aceasta să devină o cursă regulată.

Zborul va fi operat in data de 30 aprilie de catre compania aeriană Egipt Air. Tarifele pornesc de la 649 euro/persoana si includ:
7 nopti cazare cu all inclusive, transport cursa charter CRA– SSH – CRA, transfer aeroport / hotel /aeroport, taxe aeroportuare si asistenta turistica.


1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303

    Degeaba… O sa fie si asta anulata din cauza coronei ca si cele de anu trecut din vara.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.