DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cea de-a doua etapă de dezinsecție, prin pulverizare terestră a insecticidelor pe domeniul public, intervenție ce are ca scop combaterea insectelor dăunătoare, va avea loc, la Craiova, în perioada 7-30 iunie, anunță reprezentanții Salubrității. 

Astfel, echipele care acționează la nivelul Craiovei vor efectua, în noaptea de 7 spre 8 iunie, operațiunea de larvicidare pe suprafețele lacurilor din municipiu, urmând ca, în noaptea de 8 spre 9 iunie să procedeze la dezinsecția spațiilor verzi din Parcul Nicolae Romanescu și din zonele adiacente.

În noaptea următoare, va fi efectuată intervenția în Parcul Tineretului.

Dezinsecția pe spațiile verzi din cartierele Craiovei va fi demarată în noaptea de 10 spre 11 iunie, aceasta urmând să se desfășoare în funcție de condițiile meteorologice existente.

Produsule biocide folosite în cadrul acestei intervenții sunt Vectobac WG și Solfac Trio EC140 NF, aflate în grupa a treia de toxicitate și avizate de Ministerul Sănătății.

Suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de aproximativ 800 hectare.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.