DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Premierul Ludovic Orban a anunțat, sâmbătă, după întâlnirea pe care a avut-o, la sediul MAI, cu ministrul de Interne, Marcel Vela, că astăzi va fi dată o nouă ordonanță militară. 

Ludovic Orban a menționat că acest document este aproape finalizat, fiind cea de-a șaptea ordonanță militară.

„Noi am evaluat situația. Am pregătit elementele pentru o nouă ordonanţă militară. Aceasta va fi prezentată de echipa de la Ministerul de Interne în cursul zilei de astăzi (sâmbătă – n.red.). Am terminat evaluarea. Am evaluat situația din în ţară şi capacitatea de carantinare. Oriunde există o suspiciune cadrele medicale sunt testate dacă au intrat în contact cu altele infectate”, a declarat, Orban, la ieşire din sediul MAI.

Au fost pregătite măsuri, potrivit premierului, ce privesc spitalele care urmează să primească pacienţi infectaţi cu noul, dar nu numai. Toate acestea vor fi prezentate sâmbătă.

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat, vor susține o declarație de presă, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, sâmbătă, începând cu ora 14:00.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.