DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O parte dintre angajații Secției de Motoare din cadrul Fabricii Ford Craiova vor intra în șomaj tehnic, vineri, pentru o zi, după ce a fost planificată o zi fără producție în această zonă a uzinei. 

Purtătorul de cuvânt al Fabricii Ford Craiova, Ana Maria Timiș, a menționat că s-a luat această decizie pentru că volumul de producție și implicit forța de muncă sunt stabilite în funcție de cererea de piață.

„Vineri, 9 octombrie, este planificată o zi fără producție în Secția de Motoare. Astfel, o parte din angajații de aici se vor afla, într- adevăr, în șomaj tehnic. După cum noi v-am spus și cu alte ocazii, volumele de producție și forță de muncă se ajustează la cererea de piață. Ca atare, aceasă situatie este generată de cererea de vehicule la nivel mondial, în contextul în care motoarele de la Craiova sunt produse pentru vehicule Ford ce se asamblează în diverse uzine la nivel global”, a precizat Timiș.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.