Oncologia de la Spitalul Județean de Urgență Craiova, resuscitată

Oncologia de la Spitalul Județean de Urgență Craiova, resuscitată

2,746
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Craiova, care funcționează într-un imobil lângă unitatea spitalicească, va fi reabilitată termic, acesta fiind un prim pas în ceea ce privește reabilitarea clădirii care de la înființare până în prezent nu a beneficiat de astfel de lucrări, situația fiind una critică.

Potrivit raportului întocmit, investiția este de 13.222.316 lei, cu TVA inclus și este susținută din fonduri europene.

Proiectul a fost deja aprobat de către consilierii județeni doljeni, săptămâna trecută, unul dintre aceștia aducând în atenție importanța demarării acestor lucrări, în contextul în care la sfârșitul anului în curs Spitalul Județean Clinic de Urgență Craiova va fi evaluat în vederea acreditării.

„Eram datori cu acest proiect. Pacienții bolnavi de cancer cred că așteaptă ca și în această clinică serviciile să fie de o mai bună calitate. În acest moment și de mulți ani această secție arată jalnic. Mai mult, în decembrie, anul acesta, urmează vizita de evaluare pentru acreditarea Spitalului Județean de urgență Craiova. Așadar, va trebui să găsim o variantă ca acest proiect, ca lucrările prevăzute să fie gata pentru că este important ca la această vizită clinica să funcționeze”, a menționat Laurențiu Ivanovici,consilier județean din partea PNL.

 

Conform cererii de finanțare, perioada de implementare a proiectului este de 40 de luni.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  6490

  Mai bine investeau in tehnica noua
  Sta in frig dar macar sa beneficieze de aparatura noua
  In lipsa de ce trebuie Esti indrumat sa cumperi produse De la Forever
  De sute de euro
  Al cui este magazinul?????

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.