DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prima tranșă de 10.000 de vaccinuri anti-COVID-19 va ajunge în România în data de 26 decembrie, anunță Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea Împotriva COVID-19.

Marți, a avut loc o nouă întâlnire a Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), mesajul autorităților fiind următorul: „infectarea nu se oprește de Crăciun și de Anul Nou”.

„A fost analizat, în detaliu, stadiul pregătirii pentru declanșarea efectivă a campaniei de vaccinare odată cu distribuția, în România, a primei tranșe de vaccinuri, de 10.000 de doze în data de 26 decembrie. În acest context, premierul a declarat că, pentru protejarea noastră, a tuturor, este benefică respectarea măsurilor igienico-sanitare și a tuturor recomandărilor de natură medicală formulate de experții în sănătate publică, deoarece <infectarea nu se oprește de Crăciun și de Anul Nou>”, anunță CNCAV.

Potrivit sursei citate, au fost discutate aspecte concrete privind armonizarea la nivel național și local, asigurarea siguranței distribuției, transportului și a vaccinării propriu-zise, precum și privind informarea corectă a publicului în legătură cu acest demers.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.