Percheziții în Calafat. Un bărbat a fost reținut pentru contrabandă cu țigări

Percheziții în Calafat. Un bărbat a fost reținut pentru contrabandă cu țigări

3.000
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Calafat, a fost reținut, luni, în urma a trei percheziţii domiciliare efectuate la locuinţele a două persoane bănuite că făceau contrabandă cu țigări. 

Cu ocazia efectuării percheziţiilor a fost găsită cantitatea de 14.578 ţigarete, fără  timbru de marcaj fiscal românesc.

Întreaga cantitate de ţigarete identificată la  locuinţele celor doi bărbaţi a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă calificată.

„În urma probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul de 49 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-01-2020
    Mesaje
    0

    Sunt aduse de așa zis.ul Fram numele de familie afrenie din comuna ghidici care se plimba cu un BMW x5 ultimul model cu nr de B-xx-WJR alb se lauda în toate părțile ca au milioane de euromani făcute din contrabanda cu țigări și ca au banii îngropați în curte dețin mai multe proprietăți în Craiova și comuna ghidici luate pe numele unor apropiați și nimeni se pare ca nu are ce sa le facă au avut dosar la Constanța pt contrabanda și au ieșit nevinovați și se lauda ca au plătit și au aranjat unul din frații și. A ridicat un palat în comuna ghidici lângă primărie unde are și un bar care se cheamă la fram mari se ocupa cu contrabanda de țigări și trafic de droguri

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.