Peste 4.000 de bilete, la vânzare, pentru spectacolul Larei Fabian din noiembrie....

Peste 4.000 de bilete, la vânzare, pentru spectacolul Larei Fabian din noiembrie. Opera Română Craiova nu are nicio implicare în concertele neonorate, de acum trei ani

4.580
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2,00)

Peste 4.000 de bilete au fost puse la vânzare pentru spectacolul Larei Fabian, de la Craiova, managerul Operei Române Craiova, instituție organizatoare, dând asigurări că evenimentul va avea loc, cunoscut fiind faptul că artista a mai anunțat un alt spectacol, în 2016, și nu l-a onorat.

Negocierea contractului pentru acest spectacol nu a fost una lipsită de dificultăți, potrivit reprezentanților Operei Române Craiova.

„Cu acest spectacol, de pe 17 noiembrie, încheiem Festivalul „Elena Teodorini”. Din doi în doi ani, Opera Română Craiova organizează acest turneu de mare tradiție. La momentul negocierii cu managerul artistei Lara Fabian am întâmpinat ceva dificultăți pentru faptul că în urmă cu doi, trei ani ar fi existat un spectacol, sau chiar două, promovate, cu bilete vândute, dar care nu au mai avut loc. Vreau să vă asigur că, în acest moment, între noi și reprezentantul Larei Fabian există un contract extrem de serios. După părerea mea, sută la sută, acest spectacol va fi prezentat publicului craiovean fără să mai existe acele deficiențe de organizare din trecut. Totodată, vreau să informez că Opera Română Craiova, în acele concerte anunțate, nu a avut nicio implicare”, a explicat Antoniu Zamfir, managerul Operei Române Craiova.

Persoanele care au cumpărat bilete pentru concertele anterioare și cărora nu li s-au returnat sumele de bani au cerut să participe, în baza tichetelor respective, la evenimentul din noiembrie, ceea ce este imposibil.

„Au apărut solicitări de la persoane care vor să participe la acest spectacol, în baza biletelor de la concertele anterioare. Neavând nicio legătură cu acele evenimente, Opera Română Craiova nu poate face acest lucru”, a mai spus Zamfir.

Spectacolul din noiembrie se anunță a fi unul complex, cu invitați surpriză.

„Pentru spectacolul din noiembrie, biletele au fost puse în vânzare începând de ieri, 19 august. Spectacolul va îngloba atât momente muzicale, cât și proiecții și de ce nu vor fi invitați surpriză. În acest moment, l-am anunțat pe Bogdan Mihai, un tenor extraordinar, de coloratură pentru cunoscătorii în domeniu.  Încă lucrăm la calendarul privind acest festival și după ce va fi gata îl vom face public”, a completat directorul Operei Române Craiova.

A fost aleasă Lara Fabian, spune Zamfir, întrucât este o artistă care a cochetat și cochetează cu muzica de operă. Astfel, aceasta va interpreta și două arii de operă, în stil pop, pentru public fiind un element surpriză.

În privința cerințelor artistei, Zamfir a specificat că au fost unele firești. Nu se poate face publică, însă, latura financiară a contractului, existând o clauză de confidențialitate în acest sens. Cert este că bugetul Operei Române Craiova a permis organizarea unui asemenea spectacol, a spus directorul.

„Cerințele sunt absolut normale. Are solicitări ca orice artist de notorietatea dânsei. Nu știm unde își va petrece noaptea. Nu știm dacă Într-un hotel din Craiova sau unul din București. Pretențiile financiare depășesc cu mult pretențiile unui artist de muzică de operă. Nu am cerut buget suplimentar și încă nu am apelat la sponsori. Bugetul Operei Române și-a permis organizarea acestui spectacol, dar suma este confidențială conform contractului încheiat cu managerul artistei. Clauza de confidențialitate a fost primul aspect negociat de către reprezentantul ei”, a conchis Antoniu Zamfir.

Referitor la prețul unui bilet, cel mai ieftin costă 49 de lei, cel mai scump 179 de lei, fiind puse la dispoziție peste 4.000 de locuri. Spectacolul va avea loc la Sala Polivalentă Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.