DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de frontieră doljeni din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Bechet au depistat 433 kg de pește în remorca unui autovehicul, pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente de proveniență.

Ieri dimineață, în jurul orei 05.45, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Bechet, judeţul  Dolj, au organizat o acțiune pe linia combaterii braconajului piscicol, ocazie cu care au oprit pentru control, în extravilanul localității Gighera, un autovehicul care avea atașată o remorcă, în care se aflau doi cetățeni români.

În urma efectuării controlului asupra mijlocului de transport, polițiștii au descoperit în remorcă cantitatea de 433 kg de pește din specia cosaș și sânger, provenit din pescuit comercial, pentru care nu s-au putut prezenta documente de proveniență.

În acest sens, întreaga cantitate de pește descoperită a fost preluată de către polițiști, iar față de persoanele în cauză se derulează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute de art. 64 lit. e și lit. h din O.U.G. 23 / 2008, privind pescuitul și acvacultura.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.