DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 65 de tone de bunuri cu risc fiscal ridicat au fost confiscate în Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, județul Dolj, anunță Agenția Națională de Administrare Fiscală.

Inspectorii din cadrul Direcției generale antifraudă fiscală (DGAF), în colaborare cu Poliția de Frontieră, au identificat și indisponibilizat trei mijloace de transport, care aveau ca scop declarat starea de tranzit pe teritoriul național, cu destinația Slovacia.

Când au efectuat verificările, inspectorii DGAF au constatat că bunurile din aceste transporturi prezentau etichete editate în limba română și cu denumirea unor firme române.

Au existat suspiciuni cu privire la beneficiarii reali ai bunurilor transportate, existând riscul ca mărfurile de fapt să nu tranziteze teritoriul national, ci să rămână în România.

„În urma unor colaborări internaționale cu organele fiscale europene, au fost indisponibilizate, în vederea confiscării, 65,80 tone de bunuri (îmbrăcăminte, încălțăminte, ochelari de soare), cu o valoare de piață estimată la vânzare de peste 7,79 milioane de lei”, anunță reprezentanții DGAF.

Acțiunile de monitorizare și control ale inspectorilor DGAF vor continua și în perioada următoare, la nivel național.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.